Varške ir razinomis įdaryti kepti obuoliai
2012-10-23 20:09Stovejo obuoliai ant stalo ir verkdami prašė ką nors su jais daryti. Vienam pūvo šonas, kitam – vidus, trečias pažiūrėt buvo negražus. Tai ir dariau ką nors. Idėją radau „Moters” žurnale.
Reikės:
obuolių,
varškės (žurnale: 4 obuoliams 4 VŠ varškės),
saujos razinų,
1 VŠ tirpinto sviesto,
1/2 AŠ vanilinio cukraus.
Gaminame:
Obuolių sėklas išskobiame. Žiūrėti, kad neliktų, nes apkrs įdaras.
Razinas perliejame verdančiu vandeniu ir nuvarviname.
Varškę sumaišome su vaniliniu cukrumi ir razinomis.
Įdarą sudedame į obuolių vidų.
Obuolių išorę aptepame tirpintu sviestu.
Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 – 25 min.
Skanaus!
Tags: obuoliai, razinos, Varškė
Kategorijos: Desertai, Greitai paruošiama, Receptai, Svečias, Uncategorized, Vaikams, Varškės patiekalai