Kaimiškas šnicelis

2012-07-21 22:38 autorius , palikite atsiliepimą

Paprastas paprasčiausas būdas pamatinti šeimą, kuri reikalauja mėsos…

Reikės:

~ 500 g. kiaulienos nugarinės,

3 kiaušinių,

svogūno galvos,

druskos, piprių,

2 VŠ vorčesterio padažo,

maltos paprikos, maltos kalendros, raudonėlio (arba kitų jūsų mėgstamų prieskonių),

maltų džiuvėsių apvoliojimui,

alyvuogių aliejaus kepimui

Gaminame:

Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais gabalėliais ir pamušame kita peilio puse.

Ruošiame mėsos mirkalą arba marinatą: kiaušinius paplakame iki vientisumo. Į kiaušinių plakinį tarkuojame, smulkia tarka, svogūno galvą, barstome pipirus, druską, pilame vorčesterio padažą, dedame prieskonius.

Viską gerai išmaišome.

Mėsos gabaliukus sudedame į kiaušinių plakinį ir jei turim laiko, palaikom, kol mėsa pasimarinuos. Jei neturim laiko, mėsą apviliojame maltuose džiuvėsėliuose iš abiejų pusių. Jei norime, kad būtų sočiau, mirkyti kiaušinio plakinyje galima du kartus ir abu apvolioti džiuvėsėliuose.

Kepame aliejuje, įkaitintoje keptuvėje, apversdami, kol gražiai parausta.
Skanaus!

Tags:

Kategorijos: Mėsos patiekalai, Pietums, Receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *