Archyvas

  • [+]2013 (19)
  • [+]2012 (220)

Bulvės su lupena, varškės padažu ir kanapyne

Jei mėgstate bulves, tai tik dar vienas variantas paįvairinti bulvinį racioną. Paprasta, greita, sveika ir kaip skanu.!

Reikės:

3 didesnių šviežių bulvių,

~ 250 g. pusriebės varškės,

2 – 3 VŠ kefyro ar grietinės,

kelių marinuotų agurkėlių,

druskos, česnako miltelių, pipirų,  kanapių sėklos.

Gaminame:

Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupena.

Ruošiame varškės padažą:

Varškę pertriname, dedame kelis šaukštus kefyro, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių. Gardiname druska, pipirais, česnako milteliais.

Ruošiame kanapynę:

Saujelę kanapių sėklų beriame į įkaitintą, sausą keptuvę ir pakepiname 4 – 5 min. Neperkepti, iš išorės nesimato rezultato. Pakepintas kanapes sugrūdame.

Virtas bulves su lupena patiekiame su varškės padažu ir kanapyne.

Skanaus!

Print Friendly

Leave a Reply

*

Prenumerata